Anna élményei az idei táborból

Szia Viki!

Nagyon élvezem, aranyosak a gyerekek, jók a programok és mindenki nagyon nyitott és barátságos. Van lehetőség utaznunk is minden héten, megnézni a környékbeli városokat. A vezetőség is nagyon segítőkész. Minden szuper. A tábor gyönyörű, főleg a tó mellettünk. Mindenkinek csak ajánlani tudnám ezt a nyári melót.

Anna

3 HÉTTEL KÉSŐBB

Szia!

Az első héten csak a felügyelők voltak a táborban, itt egy kicsit jobban meg tudtuk ismerni egymást, össze tudtunk barátkozni. Aztán kettesével mindenki kapott egy 7-14 fős gyerekcsapatot, akikkel együtt kell élni és vigyázni kell rájuk. Nekünk 7 nyolcadik osztályosra kell vigyázni. Nagyon aranyosak és elevenek, de nagyon jók, nem kell sokat fegyelmezni.

Reggel 8-tól van reggeli, 9:30kor kezdődnek az órák, délután 5ig tartanak. Nagyon élvezem a tánc oktatást, eszméletlenül szorgalmasak. Minden második estém szabad, és minden csütörtököm. Olyankor mindig kirándulunk valahova, felfedezzük a környéket.

Eddig Rockland-be hajókáztunk el és megnéztük Portland-et. Minden este van valami vicces program lefekvés előtt a gyerekeknek. Tegnap Miss Medolark volt a program ahol a lány felügyelők fiúknak, a fiúk pedig lányoknak öltöztek be aztán párokba álltak és vicceskedtek. Mindenki nagyon jól érezte magát. Minden második héten van tábortűz ahol körbe ülünk, énekelünk és pillecukrot eszünk.

Csatolok pár képet. 

Anna